Joyce Gosse

Oprichter, verantwoordelijke en lesgever

Joyce is leerkracht lager onderwijs en begon zelf met dans toen ze amper vier was.

Ze heeft ondertussen haar sporen verdiend als danser in verschillende demo- en wedstrijdteams. Ze zorgde er op regelmatige basis ook voor de uitwerking van de choreografieën.

Ze stond op het podium met Laura Lynn, Jessy, een imitator van Michael Jackson en zorgde meerdere keren voor de kinderanimatie bij DJ Zina; gekend van Ketnet.
Ze kan terugkijken op een geslaagde pré-selectie te Zottegem en Aalst; resulterend in een televisieoptreden van SYTYCD te Rotterdam. Ze volgde daarnaast verschillende workshops met bekende choreografen om haar skills daarin bij te schaven. In de ruime omgeving is Joyce gekend als lesgever in verschillende dansscholen en danskampen.

De ervaring, een samenloop van omstandigheden door een verkeersongeval èn een belofte die ze in haar prille jeugd maakte aan haar overleden danslerares, deed de idee rijpen om een eigen dansschool op te starten. Een complete sprong in het duister, maar ‘’ze zou kinderen de liefde en de passie bijbrengen voor dans, net zoals die aan haar doorgegeven werd’’.